Om oss

KVALITETS LEVERANDØREN AV VERKTØY OG UTSTYR
FOR FRUKT OG BÆRDYRKING FINNER DU PÅ GVARV

Gvarv blir regnet som Norges frukthovedstad, og sentrum er sterkt preget av bygdens hovednæring.

Et stort fruktlager opptar nærmere halvparten av den ene siden av sentrum – mens spisestedet «Kjernehuset» ligger på motsatt side.

Gvarv er kjent for det lett selvironiske slagordet: «Bit i ikke i det sure eplet, stopp på Gvarv.» Kommunevåpenet er et forgylt epletre på blå bakgrunn.

MÅLSETTING

Fimex et et selskap som har spesialiser seg på maskiner, verktøy og utstyr til frukt og bærdyrkere i Norge. Vi holder til i Gvarv sentrum og bygger på generasjoner av fryktdyrkeres erfaringer og kunnskaper innen det store feltet frukt og bærdyrking representerer. Vi velger derfor våre samarbeidspartnere ut i fra generasjoner av kunnskap og gjennomprøvde erfaringer for å kunne bransjen med høy kvalitet til fornuftige priser.

BEDRIFTSPROFIL

Vi er et firma som spesialiserer oss på kvalitetsutstyr til frukt og bærdyrkere over hele Norge. Vårt produktutvalg baserer seg på erfaringer og profesjonell bruk av verktøy og utstyr opparbeidet gjennom generasjoner med frukt og bær dyrking her på Gvarv.

Vi er således et av Norges mest spesialiserte firma inn leveranser av utstyr til denne bransjen

VARESORTIMENTET HOS FIMEX AS

Gjennom de siste 30-40 år har fruktbransjen vært i en drivende utvikling. Fra krone tre til spindel, slank spindel, dobbeltrad planting, V planting, til dagens mest brukte system, hekk.

Hekk planting har utrolig mange fordeler fra effektiv drift til økt avling. Samtidig kreves det gode kunnskaper om etablering av hage.

Fimex as har gjennom medlemskap i Forsøksringen, samt hyppige besøk til utlandet, basert seg på å være en medspiller for dyrkeren. Vi har også i den forbindelse knyttet til oss de beste leverandørene fra 12 forskjellige land. Og vi har til dags dato lykkes med å være leveringsdyktige gjennom hele sesongen.

Vi hos Fimex as er stolte av våre kvalitetsvalg både på utstyr til etablering og maskiner og utstyr til drift av frukthagen. Samt at kunde oppfølging og service er selvsagt.