Maskiner

ALT DU TRENGER FOR Å ETABLERE, UTVIKLE OG DRIFTE EN FRUKTHAGE.

Tecnofruit 105CF

Å høste epler, pærer, plommer, moreller, eller jordbær er ikke for amatører. Det krever kjennskap til frukten og det krever kunnskap om konsekvensene dersom jobben ikke utføres best mulig.
Mye kan ødelegges på kort tid og det er dårlig økonomi i å betale lønn til arbeidere som ødelegger de eplene som igjen skal sørge for penger på konto. Derfor er det viktig med riktig og god opplæring og ikke minst godt og driftssikkert utstyr. Minst like viktig er det at de som jobber med innhøstingen kan arbeide trygt og sikkert og unngå skader. Det er ingen tvil om at helse, miljø og sikkerhet blir svært godt ivaretatt når man arbeider med denne type maskiner.

Fimex AS har vært i førersetet nasjonalt i å bringe ny høsteteknologi til landet. Vi solgte den første høstemaskinen til en fruktdyrker i 2016. VI har opparbeidet stor kompetanse på området og det er nå i ferd med å bli et miljø i Norge bestående av produsenter som har investert i en maskin som benyttes til høsting av epler.

Dette er ingen enkel løsning for å komme seg gjennom en hektisk høstsesong, men en helt ny og innovativ måte å gjøre innhøstingsarbeidet mer rasjonelt i forhold til hvordan arbeidet i stor grad utføres i dag. Innsparing i forhold til tid, trykkskader og timer på traktor er svært merkbare og den økonomiske gevinsten strekker seg lengre enn kun innhøsting. Maskinen brukes også som en plattform til arbeid som tyning, beskjæring og etablering av oppstøtting.

WINDEGGER

Løfteplattformer og høstemaskineri.

Av Windegger fra Sør-Tirol (Italia) får du det som sannsynligvis er det mest omfattende, teknologisk avanserte utvalget av løfteplattformer og høstemaskineri for fruktfarmer på markedet.

Fimex AS forhandler Windegger produkter.
Ta kontakt med oss for mer informasjon.

https://www.windegger.eu

Noen av produktene fra Windegger

Windegger B2 | In-row mower for orchards and vineyards
Windegger K7+ | For the highest demands
Windegger K4+ | The lifting platform for maximum cost-efficiency

ET BREDT UTVALG AV MASKINER, VERKTØY OG UTSTYR

Spesialist på utstyr til frukt og bærdyrkere